Kuopion Eläinlääkärikeskus Avoinna arkisin klo 8-17 p. 017 266 2266

Peruskäynti

Kliininen tutkimus

Kliininen tutkimus on osa jokaista eläinlääkärikäyntiä, mutta tarvittaessa tehdään vakuutuslausunto, pentuetarkastus, jalostustarkastus, ontuma- ja/tai neurologinentutkimus yms. tarvittavat tarkastukset, tutkimukset ja toimenpiteet.

Lemmikistä tehdään heti ensi käynnin yhteydessä potilastietojärjestelmäämme oma potilaskortti.
Potilaskortistomme palvelee vastaisuudessa lemmikin koko terveydenhuollollisen historian ajan tapahtumatietojen tallentajana.

Tiedot tehdyistä tutkimuksista, annetut hoidot ja lääkitykset, laboratoriotutkimustulokset, sekä otetut röntgenkuvatovat kaikki tallessa ja aina tarvittaessa tarkasteltavissa. Potilastietojärjestelmästämme on myös jälkikäteen tulostettavissa tiedot annetuista rokotuksista, terveystutkimustuloksista ja todistuksista.

KEK:ssa on oma lääkevarasto, joka kattaa kaikki pieneläinlääkinnässä yleisimmin tarvittavat lääke- ja tukihoidolliset valmisteet sekä tarvikkeet. Erilaisten tutkimusten, hoitotoimenpiteiden tai leikkausten jälkeen saa KEK:sta pääsääntöisesti ostettua lemmikin tarvitsemat lääkkeet, sidetarvikkeet, terapeuttiset ruuat, kaulurit, tassusuojat yms.

Jynkän apteekki sijaitsee aivan Kek:n vieressä, joten myös reseptilääkkeiden osto käy vaivattomasti käynnin yhteydessä.

Jaa tämä sivu: