KEK lähetepuhelin kiireellistä jatkohoitoa vaativille potilaille

KEK Lähetepuhelinnumero on 044 2662266

 

KEK:ssa on erillinen LÄHETEPUHELIN, johon voi soittaa, mikäli koiralla on eläinlääkärin suullinen tai kirjallinen lähete KIIREELLISIIN jatkotutkimuksiin tai -hoitoihin.

Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi mahdollisesti leikkaushoitoa vaativat luunmurtumapotilaat tai vaikkapa eläinlääkärin arvion mukaan akuuttia hoitoa vaativat hammasmurtumapotilaat.

Tämän KEK lähetepuhelimen kautta tarjoamme kiireellisissä tapauksissa jatkotutkimus ja -hoitoaikoja potilaille tilanteen ja mahdollisuuksiemme mukaisesti.

KEK on lemmikkieläinten hoitoon erikoistunut kotimainen klinikka.

Varustelutasomme on kattava.
Pystymme tekemään erityisiä sekä henkilökuntaresursseja, että laitteistoa vaativia tutkimuksia, toimenpiteitä ja leikkauksia.

Olemme saaneet viime aikoina palautetta ruuhkautuneista puhelinlinjoistamme ja siitä, ettei aikoja ole saanut heti vastaanotolle.
Ongelmanahan on tuo meidän ikuisuuskysymys, eli ruuhkautunut vastaanotto ja puhelinlinjat.
Vastaanottotilamme ja aikamme ovat rajalliset, huomioiden henkilökunnan määrän, jaksamisen ja toki koronarajoitukset.
KEK Lähetepuhelin on tehty auttamaan ensihoidon antanutta eläinlääkäriä ja potilaiden omistajia saamaan eläin tarvittaessa jatkohoitoon mahdollisimman sujuvasti.

Löydät sivuiltamme tietoa ja ohjeita lemmikkien monenlaisiin elämäntilanteisiin terveyden ylläpitämiseksi ja sairauksien hoitoon, aina pennun hankinnasta tilanteeseen, jolloin on aika saattaa Lemmikkisi viimeiselle matkalle.
Nettiajanvarauksemme kautta on varattavissa aikoja ainoastaan teittyihin kiireettömiin perustoimenpiteisiin.
Ajat erilaisiin jatkotutkimuksiin ja hoitoihin sekä vaativampiin leikkauksiin varataan puhelimitse tai paikanpäällä.
Myös hammashoitoajat on varattavissa vain puhelimitse tai paikanpäällä, pystyäksemme palvelemaan asiakasta mahdollisimman hyvin jo ensimmäisellä käynnillä.
Mikäli meillä ei ole mahdollisuutta antaa aikoja, huomioittehan muut alueemme klinikat, päivystävän eläinlääkärin palvelut, sekä etäeläinlääkäripalvelujen mahdollisuudet.