Pro Perro on agilityvalmennusta tarjoava yritys jonka sadat uskolliset asiakkaat yhdessä karismaattisten ja osaavien valmentajien kanssa muodostavat yhteisön jossa harrastaa ja kokea ainutlaatuisia elämyksiä oman koiransa kanssa.

Agility on laji jossa kuka tahansa voi menestyä sillä vauhti ja suoritus mitataan koirasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ohjaaja pääsisi siinä helpolla. Ehei! Joskus agilityä on kuvattu jopa maailman vaikeimmaksi urheilulajiksi ja siinä sen viehätys juuri piileekin. Urheiluna agility tarjoaa mahdollisuuden menestyä iästä, sukupuolesta tai muista fyysisistä syistä riippumatta ja siksi se on sukupuolineutraalein ja tasa-arvoisin urheilulaji joka koskaan on keksitty. Pro Perro on yksi harvoista ammattivalmennusta tarjoavista yrityksistä jonka suojissa niin vasta-alkaja kuin huippu urheilijakin löytää osaavaa ja henkistä kasvua tukevaa valmennusta.

Pro Perron slogan ”Pro Perro Liikuttaa” tarkoittaa tietenkin sitä, että siellä saatujen oppien myötä jokainen koira harrastaja löytää uutta kipinää liikunnalliseen elämäntapaan. Sen lisäksi se kuvaa myös sitä tunnetta, jota agilityurheilija kokee ylittäessään maalilinjan ja katsoessaan kyynelsilmin koiraansa jonka koko olemuksesta paistaa valtava riemu kanssasi tehdystä yhteisestä radasta. On uskomatonta kuinka paljon koirat rakastavat agilityä ja kuinka paljon ne rakastavat sinua jonka kanssa saavat sitä tehdä!

Pro Perron löydän verkkosivuilta: https://www.properro.net/
Vasta-alkajaia kehoitetaan osallistumaan alkeiskurssille ja jo agilityyn perehtyneitä valmennusryhmiin. Aloita uusi harrastus tänään. Lupaamme, että et pety.

 

 

 

Koiramekka on ainutlaatuinen paikka maailmassa. Se on suuri, liki 4000m2 lämmitettyä koiraharrastus tilaa jonka alusta ja kalusto on huippumodernia ja korkeaa laatua. Koiramekalla on myös sielu. Rakennuksen historia huokuu sen rakenteista ja luovalla tavalla toteutetusta sisustuksesta. Jo pelkkä käynti Koiramekassa on elämys siellä harrastamisesta puhumattakaan.

Koiramekassa teitä palvelee Pro Perro, joka on agility urheiluvalmennusta tarjoava yritys. Sen lisäksi siellä pitää kotiaan Hukka-Putki ry. joka on agilityseura, Voimakoira, joka järjestää koirien jumpa, pentu ja arkitottelevaisuuskursseja. Sen lisäksi tilasta löytyy lemmikkitarvike puoti ja kahvila.

Koiramekka on hämmentävän upea kokemus jossa aika pysähtyy. Tämän kauemmaksi ei tarvitse mennä päästäkseen irti arjesta ja saadakseen kokea jotain ainutlaatuista. Koiramekka on hyvä syy olla ylpeä Kuopiolaisuudestaan. Jos et ole siellä vielä käynyt, niin mene heti. Koiramekassa täytyy käydä vähintään kerran elämässään.

Lisätietoja Koiramekasta löydät täältä: https://www.koiramekka.fi/