Etäeläinlääkäri antaa videopuhelun avulla kiireellisyysarvion

Videopuhelumahdollisuuden lisäksi etäeläinlääkäri sivuilta löytyy ajankohtaisia eläintenhoitoa käsitteleviä artikkeleita ja neuvoja.

FirstVet – Eläinlääkärisi verkossa

 

FirstVetin kautta voit tavata kokeneen eläinlääkärin suoraan mobiililaitteessasi.
Eläinlääkäri antaa videopuhelun välityksellä kiireellisyysarvion, kotihoito-ohjeet tai lähetteen tarkempiin tutkimuksiin.

 

 

Videokonsultaatio eläinlääkärille

 

Agrian asiakkaana vakuutusturvaasi kuuluu videokonsultaatioita FirstVetin eläinlääkärille, jos lemmikilläsi on sairauden tai vamman oireita.

Pohjola Vakuutus tarjoaa rajoittamattoman määrän maksuttomia FirstVet-etäkonsultaatioita lemmikeille, jotka on vakuutettu hoitokuluvakuutuksen sisältävällä Pohjola Vakuutuksen Koira-, Kissa- tai Hevosvakuutuksella.
Etu on voimassa toistaiseksi.

If tarjoaa kolme maksutonta käyntiä vuoden 2019 aikana eläinvakuutusasiakkailleen, joiden vakuutukseen sisältyy eläinlääkärikuluturva ja hevosvakuutusasiakkailleen, joiden vakuutuksessa on laaja turvataso.

Lataa ilmainen FirstVet-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi ja varaa aika videopuhelua varten FirstVetin eläinlääkärille.

Nopea tapa saada eläinlääkärin apua missä vain.
Vapaita aikoja nopeasti.

Avoinna 09:00 – 24:00 vuoden kaikkina päivinä.

Nyt koronarajoitusten aikana FirstVet etäeläinlääkäri palvelu on avoinna joka päivä 24/7 ainakin poikkeusolojen loppuun asti.

Tietoa Firstvetista

FirstVet on mobiilisovellus, jonka avulla saat eläinlääkäriltä neuvoja, diagnoosin ja mahdollisen lähetteen helposti matkapuhelimesi tai tablettisi kautta.

Videopuhelun avulla voit kuvata lemmikkiäsi.

FirstVetin eläinlääkäri arvioi hoidon tarpeellisuuden ja kiireellisyyden ja antaa hoito-ohjeet tai kirjoittaa lähetteen klinikalle jatkohoitoa varten.

Kun lemmikki sairastuu tai tapaturma sattuu, huoli on kova ja hyvät neuvot ovat tarpeen.
LemmikkiHelppi-applikaatiolla saat maksutta etäeläinlääkärin avun kännykkääsi viikon jokaisena päivänä klo 7–23.

LemmikkiHelppi on käytössäsi, kun koirallasi tai kissallasi on meillä eläinlääkärikuluvakuutus Lähitapiolassa.